Morgonpasset på nytt ställe

Torsdag morgon och regnet har upphört. Solen kämpar sig fram och det ser ut att bli en fin dag. Idag börjar jag torsdagen med att delta på Morgonpasset, mötesplats för näringslivet och offentlig sektor i Umeå. Vanligtvis brukar dessa träffar hållas på Rex en gång i månaden och jag tror att det har arrangerats i mer än femton år. Bra med kontinuitet och att alla vet att det är torsdag morgon som man kan träffas, äta frukost, lyssna på ett intressant föredrag och framför allt nätverka. Kollegorna på Näringslivsservice är duktiga på att få ihop bra teman och intressanta personer att lyssna på.

Idag hålls Morgonpasset på det nyöppnade hotellet Elite Mimer som öppnade i fredags. Temat för dagen är “Framtidslösningar från Umeå” och det låter intressant. Det finns många kompetenta och duktiga entreprenörer och företagare från Umeå och man lär sig alltid något nytt. Under en av mina deviser – var dag ny kunskap 🙂 .

Trevlig torsdag!