Olika par för olika humör

Dagens tillväxtworkshop med styrelsen och ledningsgruppen på UPAB var intressant och givande. Det blev många diskussioner om bolagets framtid och utmaningar. Jag gillar särskilt när man får tid att diskutera potentiella framtidsscenarior på lite djupare plan. Det vill säga sånt som ingen vet men som kan vara tänkbara händelseutvecklingar.

Upabs roll i ett fortsatt tillväxtscenario för Umeå är intressant att fördjupa sig i, det handlar mycket om stadsutveckling och klimatfrågor. Fick många tankar och nya inspel under dagen som får ligga och växa till sig ett tag.

När dagens uppdrag var klart så träffade jag dottern hos optikern och så valde jag nya bågar och imorgon blir det att göra en synkoll, det var ett tag sen nu. Även om det kändes som nyss jag gjorde det så var det tydligen länge sen 🙂 . Ska fundera tills imorgon och så får jag bestämma mig då, men det blir kul med lite förnyelse tänkte jag. Borde väl egentligen byta brillor oftare än man gör, eller kanske ha olika par för olika humör 🙂 .

Trevlig måndag!