Som jag har längtat

Har ägnat del av förmiddagen åt administrativa grejer, som reseräkningar. Pust och puh. Inte helt enkelt och utan manual hade jag varit helt lost. Men när jag följde manualen till punkt och pricka så gick det bra. Tror jag. Får väl se om nån av dem kommer tillbaka för korrigering. Har ju hänt förr 🙂 .

Kändes ändå skönt att ha gjort bort det, det blev några stycken att gå igenom. Hann också med en hel del annat som fått vänta när jag varit på resande fot, så jag känner mig nöjd ändå.

Lunchen ägnades åt optikern och sen ett kort men intensivt träningspass på IKSU. Har fått sämre syn sen sist så det blev nya brillor. Känns ändå kul även om det dessvärre inte är gratis. Men jag fick lite inspiration av dottern som hämtat sina nya glasögon idag. Passade jättebra på henne. Men då är hon ju fin i det mesta, säger hennes helt objektiva och opartiska mamma 🙂 . Nåväl, jag ser fram emot mina nya glasögon. Passade också på att beställa nya linser så man har som omväxling. Det är bekvämt särskilt när man tränar eller är ute annars, men det går ju inte att komma ifrån att glasögon är enkelt.

Eftermiddagen har ägnats åt en välfylld mejlbox och nu är jag ikapp även där. Mycket skönt. Solen skiner och nu tänkte jag avrunda för dagen. Det känns så ljuvligt att värmen nu är på intågande, som jag har längtat. Underbart helt enkelt!

Imorgon har jag några möten som uppstart av nya uppdrag och därefter blir det några dagars sammanhängande ledighet. Hemmet verkar ha saknat mig, i alla fall har det inte städat sig själv så det får nog klämmas in lite sådana aktiviteter också. Men inte idag 🙂 .

Trevlig tisdag!