Allt från basket till politik

Så var det då måndag igen och det är skönt att solen skiner, det gör det lite lättare att konstatera att ledigheten är över och det är snart dags att cykla till jobbet. De senaste dagarna förra veckan har VK (Västerbottenskuriren) kört en granskningskampanj mot frimurare och i dagens tidning ser jag att jag finns med omnämnd som ordförande för Moderaterna Umeå Centrala som varandes icke-frimurare. Har undrat var det ska leda, hittills har det inte framkommit något oegentligt och att det finns personer som är med i olika föreningar är väl inte konstigt. Själv både har jag varit och är jag med i olika föreningar, allt från basket till politik. Såvitt jag vet råder föreningsfrihet i Sverige och det ska det fortsätta göra. Så det återstår väl att se hur många dagar ytterligare de har tänkt att ha med samma personer från länet i detta. Det jag läser in mellan raderna är att de som omnämns ska misskrediteras och misstänkliggöras och att det nog säkert pågår oegentligheter. Trist.

Men, nu är det som sagt måndag och alldeles strax dags att cykla iväg till jobbet. Idag väntar ledningsgruppsmöte på förmiddagen och utöver det har jag en del uppföljning och planering att ta itu med. Så det lär finnas tillräckligt med jobb att pyssla med 🙂 .

Trevlig måndag!