Pluspoäng igen

Vaknade upp till en solig onsdagsmorgon, dock med endast fem plusgrader men när solen värmer så lär det bli en fin dag. Ändå skönt att vakna av ljuset, ja och av väckarklockan förstås (dock inte riktigt lika behagligt 🙂 ). Såg hela Eurovision igår kväll och den slutade strax efter 23, så det var en liten utmaning att hålla sig vaken. Men Sverige är bra på att göra bra shower och Petra och Måns gjorde ett bra jobb.

Idag har jag en del administrativt pyssel och en hel del inläsning att göra, så jag ska se om det går att få tag i ett rum här i korridoren för det. Kontorslandskap gör att tysta rum är hårdvaluta och de brukar vara upptagna. Annars är det bra med bärbar dator så man kan sätta sig där det är lugnare för att få möjlighet att tänka och fokusera.

Tog med de klänningar som jag provat och ska lämna tillbaka till Evelina på Stylelevel.com och det är helt fantastiskt bra service att kunna göra så, att slippa gå till någon inrättning för att skicka tillbaka dem. Pluspoäng igen! Det är värt mycket, särskilt då tiden är hårdvaluta.

Apropå tid som hårdvaluta så rusar tiden och det är dags att borsta tänderna och cykla iväg till jobbet.

Trevlig onsdag!