Glimten i ögat

Tisdag kväll och efter att ha hunnit vara en sväng på Intersport med dottern efter jobbet, behövde ny sport-bh och valde samma bra modell som jag haft några år (ja, inte exakt samma men samma märke i alla fall 🙂 ), Stay In Place. Tycker att storyn bakom märket är bra, en svensk kvinna som hade jobbat som träningsinstruktör i många år på 80-talet och som alla gjorde då så tränade hon i en vanlig bh men tyckte inte att det var särskilt bra (nej, verkligen inte). Så hon fick tag på ett bra stretchtyg i USA och sydde upp sport-bh av det. Sen åkte hon runt till sporthandlare men fick ingen respons. Så innan starten av Tjejmilen gjorde hon och hennes vänner en kupp och gick in i samtliga baja-major och satte upp flygblad om sin produkt och ca 35 000 kvinnor som behövde använda baja-majorna såg det och frågade efter Stay In Place hos sporthandlarna. Succé!

Efter en liten sejour på Intersport så var det dags för storhandling på Ica. Inte fullt lika kul 🙂 . Men, då var det gjort och under tiden som maten packades upp och in så hade jag pulled pork i ugnen, testade en ny grej som var helt okej. 40 min i ugnen och sen var det klart. Nästa gång när jag har tid så ska jag testa att göra det helt från grunden. Men 6 timmar i ugnen funkar inte på en vanlig vardag, i alla fall inte för mig 🙂 .

Eurovision

Om en stund är det dags för Eurovision att dra igång med första semifinalen och det blir såklart att titta på det. Ska bli kul att se proffsiga Petra Mede och Måns Zelmerlöv som är programledare, hoppas de har glimten i ögat och massor av humor. Snart börjar det!

Trevlig tisdag!