SKL hela dagen

Gårdagen var en mycket bra dag, Stockholm bjöd på fint väder med soldis och behagliga 17 grader. Innan kvällsmötet igår så hann jag t o m med en stund på uteservering i solen. Åh så skönt!

På gruppmötet med moderaterna i SKL så var det överläggningar om migration och integration med Elisabeth Svantesson och Johan Forssell. Stora och viktiga frågor och framför allt synnerligen aktuella. Extra kul att hinna få några ord med Elisabeth, vi gick samma utbildning för mer än tio år sen och lärde känna varandra då.

På kvällen så passade jag på att träffa brorsan som också är i Stockholm. Han är på utbildning via jobbet och det var kul att hinna ses och käka middag tillsammans.

Idag är det gruppmöte, föredragningar och beredning innan det är dags att styra kosan hemåt. Det lär komma fler reflektioner efter denna dag, alltid bra att träffa moderata kollegor från hela landet och diskutera aktuella frågor som berör den lokala och regionala nivån.

Trevlig torsdag!