Första klivet i vuxenvärlden

Trevligt att se att några av medierna tog upp nyheten om mitt nya uppdrag idag, blev väldigt glad över responsen från mina kollegor som tyckte att det var riktigt bra för Umeå. Sånt värmer gott. Ska bli roligt att ta sig an uppgiften och det lär bli mer om det efter sommaren. Idag har det varit fullt upp med planering av de kommande veckorna och tack vare mitt ambassadörskap för klimat- och energifrågorna så blir det en djupare insats kring detta tillsammans med mina kompetenta kollegor.

Torsdag

Hämtade bilen från service på lunchen och var nöjd över att det inte var någon kö alls på biltvätten, så nu är den både servad och ren. Det behövdes 🙂 .  Nu är det dags att packa ihop lite grann och vänta på att Anders kommer hem innan vi sen ska köra norrut till föräldrarna. Imorgon är det ju studentfirande för sonen som då tar första klivet ut i vuxenvärlden. Känns både roligt och skönt, men samtidigt så är det ju min sista skolexamen och avslutning för mina barn. Dottern tog ju studenten för tre år sen och nu är det sista gången för min del. Både roligt och även ett nytt kapitel som börjar. Även om jag har vuxna barn så blir de ju nu vuxna mer “på riktigt”. Nåja, presenterna och det andra runt om är fixat och det blir nog mer om det imorgon. Bara att hoppas att väderprognosen hinner ändras, som det ser ut just nu så väntas regn och det hoppas jag inte för ungdomarnas skull. Roligare att åka studentflak i fint väder 🙂 .

Här i Umeå har det varit en varm och solig morgon och förmiddag, det var riktigt skönt att få en längre cykeltur från bilverkstaden till jobbet tidigt i morse. Lite disigt när jag cyklade dit på lunchen, men ändå varmt. Nu har det mulnat på och börjat regna.

Dags att packa väskan och sen sätta sig i bilen.

Trevlig torsdag!