Äntligen är studentdagen här

Då var sonens studentdag äntligen här och det har han sett fram emot. Det ska bli så roligt att få gratta honom och se hans kliv ut i vuxenvärlden. Redan om tio dagar är det dags på riktigt för honom. Men idag är det firande som gäller!

Elias student

Självklart så har jag gjort en studentskylt 🙂 . Oj vilken tur down memory lane det blev när jag letade fram ett foto till skylten. Jösses så tiden går. Arton år sen detta foto togs ungefär och såklart är han lika gullig idag, fast något större 😉 .

Tyvärr så har vi än så länge inte tur med vädret, det regnar. Förhoppningen är att det åtminstone skulle vara uppehåll när de ska åka på studentflaken. Bara att hålla tummarna. När dottern hade sin studentbal var det 26 grader varmt och så några dagar senare, precis innan studenten, så slog vädret om och det drog kyliga vindar på studentdagen. Så man vet aldrig med juni månad. Kanske ska vara glad åt att det åtminstone inte snöar som det gjorde i Kiruna för deras studenter.

Nåväl, alldeles snart dags att åka iväg för att ta emot de nybakade studenterna.

Trevlig fredag!