Några ärenden och fyndat lite

Sitter just nu och tittar på OS-sammandraget från natten och ser USA spela basket och det är nästan som poesi att se dem, verkliga bollkonstnärer och fantastiska idrottsmän. Fascinerad över att se så långa personer vara så starka och smidiga. Kollade dem som spelade mot dem och var ”korta”, så var de ändå mer än 1,90 m!

Simningen är också en fantastisk bragd av Sarah Sjöström och än finns det många lopp kvar. Spännande att följa. Nu är det dags för gymnastik och liksom basketen så är gymnasterna lika fascinerande. Helt otroligt vad de kan utföra för omöjliga konster, nästan helt emot tyngdlagen.

Steg upp tidigare än vanligt denna sköna semester och hade några ärenden på stan. Började med synkoll på Synsam. Inte så länge sen jag köpte nya glasögon men det kändes ändå som läge att kolla synen igen. Det är ju det där med att läsa på nära håll när man har glasögon…

Synsam

 

Hade perfekt syn på nära håll, vilket var skönt, och ingen sämre syn på håll heller. Också bra, men det där med att hela tiden ta av och på glasögonen för att se nära och på håll… Så jag fick progressiva linser att testa, få se hur det går. Optikern sa att det alltid blir en kompromiss med linser, ser hyfsat både på håll och nära, inte perfekt men det duger.

 

Nilson shoes

 

Kollade igenom några av skoaffärerna i stan också och så hittade jag ett par snygga och sköna skor på rea på Nilson. Slog till direkt, inte ofta min storlek finns på rea i modeller som jag gillar. Men plötsligt händer det!

 

Triumph

 

Riktigt skönt att vara ute på stan när affärerna öppnade, även om det var folk ute så var det inte så trångt tidigt på morgonen. Har börjat tänka på jobbet så smått, vilket mest innebär att jag börjat kolla igenom garderoben och fundera på kläder inför hösten 🙂 . Så mycket mer jobbtankar än så blev det inte just nu, det får vänta till nästa vecka då det är dags att dra igång igen.

Nu är resten av dagen kvar och det återstår att se vad som den kommer att innehålla.

Trevlig tisdag!