Yoga och The Good Wife

Alltså, kan inte låta bli att skriva några rader om ett så himla skönt yogapass jag var på idag. 90 minuter med total svettning och en rejäl genomkörare för hela kroppen. Redan nu efter några timmar så känner jag muskler som man inte kommer åt annars och det lovar gott inför morgondagen 🙂 .

Inte varje gång som det är så svettigt och tufft för kroppen, men det var ett mycket bra pass på Iksu sport med en suveränt bra instruktör och trots att det var på engelska så gick det bara bra att förstå. Han var mycket bra och gick runt bland oss ca 80 deltagare och korrigerade där det behövdes.

Yoga styrka

Efteråt och även under passet så kändes det att man verkligen lossade på olika stelheter i kroppen och det gav mersmak.

Om man är helt novis på yoga så bör man kanske börja med ett enklare pass för att inte bli avskräckt, men annars så var det i vanlig ordning ett pass som man anpassar till sina egna förutsättningar. Precis som med all träning.

Oj så skönt det är att ha tid för träning och mental återhämtning i form av reflektion och vila. Det känns bra inför den kommande hösten och jag tror starkt att det är välgörande och nödvändigt med både fysisk och mental träning. Som alltid.

Nu ska jag och Anders fortsätta se en serie som är ny för oss men har gått flera säsonger, The Good Wife. Rekommenderas!

The Good Wife

 

Trevlig tisdag!