Bokat en ego-dag

Fredag kväll och det har varit en bra dag. Precis som mina andra semesterdagar här hemma. Faktiskt mycket välbehövligt att få många lugna dagar med möjlighet att komma ner i varv rejält.

Jag börjar jobba på onsdag nästa vecka och har som ambition att stiga upp tidigt både måndag och tisdag för att vänja kroppen och knoppen att dra igång tidigare än på semestern. Sen återstår det väl att se hur det blir när det väl är måndag 🙂 .

Hade tänkt ge mig själv en ego-dag på måndag, frissan på eftermiddagen som alltid är en bra stund i stolen hos Therese på Art by Wixners. Igår fick jag en idé om att prova något som jag aldrig tidigare gjort, så jag kollade runt lite och bokade sen en tid för ansiktsbehandling på måndag förmiddag. Ska bli kul att prova på det.

Idag har jag kollat litegrann på OS, golf stod på schemat och det var märkligt hur man bara kan fastna i det. Nästan meditativt att kolla. Sen bytte jag om och tänkte ta en promenad ute i det fina vädret, prognosen skvallrar om sämre väder i antågande. Det blev en lätt joggingtur på några kilometer längs Umeälven.

Är fortfarande nöjd över det suveräna yogapasset som jag genomförde i tisdags, kan ju avslöja att det var mycket behagligt att erfara träningsvärk på en mängd helt nya ställen i kroppen 🙂 .

Gubbar runt träd

Om du är i Umeå och flanerar längs Umeälven rekommenderar jag att du kollar in några av installationerna där, dessa tycker jag är fina.

Gubbe runt träd

Trevlig fredag!