Obokat är lyxigt

Fredagskvällen slutade senare än vanligt då vi givetvis såg Sverige spela riktigt bra fotboll mot Tyskland i OS-finalen. Minns inte senast jag sett landslaget spela sån fin fotboll, underhållande och spännande match. Det var synd att det inte räckte hela vägen, men som jag skrivit tidigare så tycker jag verkligen att det redan innan matchstart var en riktig bragd att ta sig till OS-final i fotboll. Att vinna över både USA och Brasilien var fina skalper som säkert gav fint självförtroende och även om Tyskland hade tur och fick ett ledningsmål genom ett oturligt självmål av Sverige, så tar vi dem nästa gång.

Idag är det lördag och det var skönt att ta lite sovmorgon. Mulet och blåser, men det ser ut att kanske kunna spricka upp lite grann. Mina föräldrar hälsar på hos oss idag och imorgon ska vi fira dottern litegrann i efterskott. Jag ser fram emot en fin helg med familjen.

Happy lördag

Inga direkta planer förutom att laga middag och kanske ta en sväng på stan. Ledig och obokad tid är lyxigt 🙂 .

Trevlig lördag!