Chef och digitala nomader

Då var det fredag och idag har jag bland annat förberett inför den kommande veckan. På måndag är det styrgruppsmöte och jag har dammat av lite i huvudet inför det.

Nu på eftermiddagen har jag hämtat ut min nya jobbmobil och har ägnat en stund åt att konfigurera den. Gillar särskilt att det numera är så smidigt att föra över all information när man byter apparat. Minns ju hur det var innan iCloud… Då fick man hitta något sätt att försöka komprimera alla kontakter och sen föra över dem vilket inte var helt enkelt. Plus att typ allt annat sen fick läggas in i mobilen på nytt. Men, utvecklingen går i helt rätt riktning och det blir enklare och enklare för varje gång man byter enhet numera. Gillas!

Ny jobbmobil

Nåja, nu är det jag har dragit mig för ett tag i alla fall gjort och nu hoppas jag att denna jobbmobil håller lika länge som min privata har gjort. 5 år för min privata iPhone tycker jag är bra 🙂 .

Är rejält trött nu i både kropp och knopp, men funderar på att ta en liten promenad eller så i alla fall, för även om jag har cyklat till och från jobbet precis som vanligt så känns det som att det behövs lite mer rörelse idag. Det tar lite mer än annars att börja jobba igen tror jag.

Fick lite intressant läsning i brevlådan idag, i synnerhet tidningen Chef med tema Digitala nomader som jag ser fram emot att läsa. Av iForm får jag alltid inspiration och träningspepp, det brukar komma väl till pass.

Tidningar i brevlådan

Riktigt skönt med helg nu, har lite pyssel kvar att förbereda inför imorgon då mina föräldrar kommer på besök. Men det får vänta tills just imorgon. Nu tänker jag ta helg och koppla av hemma med Anders. Dottern kör arbetslinjen och jobbar så mycket hon kan innan studierna drar igång igen. Hon är flitig. Sonen ligger ute i fält och jag ser fram emot att han kommer in från övningen snart så jag får höra hur han haft det. Sociala medier är bra på det sättet, enkelt att hålla kontakten på ett smidigt sätt. Trots allt är det ju inte alltid man har tid att ringa och prata men en snap eller två går ju snabbt att skicka, och då har man ju ändå lite koll på att allt är bra. En bild säger ju mer än tusen ord sägs det 🙂 .

Vill du följa mig på snapchat så är mitt namn där agrenwikstrom. Välkommen!

Trevlig fredag!