Storsäljare som jag inte kommer att sträckläsa

Skyndade mig hem från jobbet för att hinna före den värsta rusningen till storhandlingen och innan jag åkte iväg så såg att jag nu fått en av kurslitteraturen som jag beställt. Verkar vara en storsäljare även om jag nog tror att jag inte kommer att sträckläsa den direkt 🙂 . Men jag ser fram emot att sätta igång med kursen på min fritid.

Kurslitteratur rapporter och uppsatser

Det är inte en av mina favoritsysslor att åka och storhandla en torsdag eftermiddag, som många andra Umeåbor också brukar göra, men nu är det gjort. Lika skönt att ha allt uppackat och på rätt ställe hemma sen också.

Ica maxi

Har planerat lite middagar inför helgen då mina föräldrar hälsar på hos oss och vi ska fira dottern som fyllde år förra veckan med lite god mat och prat. Är så glad att ha mina föräldrar som helt objektivt är världens bästa 🙂 .

Storhandlat på Ica

Torsdag och det känns skönt med fredag imorgon, kort vecka är bra att börja med efter semestern tycker jag. Just nu är det mycket inläsning på jobbet och så är det i vissa perioder. Så det blir att fortsätta med det även imorgon.

Imorgon kväll är det dags för Sverige att spela OS-final i fotbollen och det blir spännande att heja fram tjejerna till förhoppningsvis medalj av den ädlaste valören. Hur som helst och hur det än går är det en rejäl bragd redan nu, att besegra såväl USA som Brasilien är fantastiskt bra. Spännande att följa matchen imorgon kväll.

Nu är det läge att sätta på lite kaffe, lillebror med familj är i antågande och det blir najs att träffas en stund.

Trevlig torsdag!