Dags för ny mobil kanske

Börjar så smått komma in i ordinarie rutiner som att vakna innan klockan ringer, låt vara att det bara var typ en minut men ändå. Precis som vanligt tycker jag att det är så skönt att få nån timme i lugn och ro på jobbet innan de flesta börjar komma in. Så därför är det skönt att vara hyfsat morgonpigg, nåja även om det har blivit sovmorgnar på semestern så går det uppenbarligen ganska fort att komma igång igen.

Dags att fika lite grann och kolla nyhetsflödet innan jag ska cykla till jobbet. Mulet idag också, men det verkar som att det börjar spricka upp och några solstrålar kanske kommer fram. Det känns i alla fall ljusare än igår tycker jag. Ingen varmare temperatur än och det är nästan så att det blir kallt om fingrarna att cykla, som igår när det dessutom blåste en del.

Har en del inläsning och remissbehandling som väntar på mig på jobbet så det är bäst att rappa sig lite. Min jobbmobil (har använt min privata mobil med jobbabonnemang sen jag började här för snart tre år sen) börjar ge upp, den har gjort bra i från sig i fem år så det måste nog till ett byte där. Får ta tag i det också. Känns ju liksom trevligt att kunna svara om det ringer utan att knappen ger upp 🙂 .

Nej, nu är det dags att göra klart det sista och sen cykla till jobbet, hoppas du också får en bra dag!

Trevlig torsdag!