Då var man igång med jobbet igen

Första jobbdagen efter semestern har svischat förbi och det har varit full rulle hela dagen. Jag som hade tänkt göra en mjukstart 🙂 . Började morgonen med att byta arbetsplats, så nu har jag mitt skrivbord en våning upp istället för på markplanet. Är glad över att inte ha så mycket att flytta, det räckte att gå tre vändor för att få med sig allt inklusive tekniken. Har bara några få dokumenthållare för några papper, allt annat är digitalt vilket är skönt. Särskilt när man ska flytta på det 🙂 .

Utsikt jobbet

Ny utsikt för min del på andra sidan huset 🙂

På förmiddagen hade vi ledningsgrupp i Tillväxt och det var trevligt att träffa alla kollegorna efter sommaren igen. Vi har mycket på gång inför hösten och det ska blir roligt att jobba med mina kompetenta och drivna kollegor med olika frågor under hösten.

Eftermiddagen gick åt till att jobba igenom jobbmejlen. Det tog sin tid ska jag meddela. Även om det inte är mer än ett gäng mejl som kräver direkt åtgärd så ska det gås igenom och analyseras och sen läggas pussel med, så det har gått åt en hel del tankekraft denna eftermiddag. Dock skönt att kommit till ytan med det och vara i kapp nu. Även om det innebar att jag jobbade längre än jag hade planerat så här första dagen efter semestern.

Mejlboxen efter semestern

Jag står i stort sett hela dagarna när jag jobbar, när man har vant sig vid det och har en vettig ståmatta så tycker jag att det är skönt. Men så här första dagen efter ett antal veckor så känns det i ryggslutet att det blivit en stående dag 🙂 . Lär nog vara tillbaka i gängorna redan i morgon, det går snabbt att komma igång igen.

Vädret har varit ruggigt idag, höstkänsla med mulet och blåst. Hoppas att det blir varmare ett tag, september brukar bli fin och jag skulle önska att det blir en vacker sådan. Nu är det dags att fundera på vad man ska hitta på för middag, bäst att ta itu med det innan den förmodade tröttheten kommer 🙂 .

Trevlig onsdag!