Bara att gilla läget

Vaknade tidigt i morse av att regnet smattrade mot fönstret, faktiskt ett ganska mysigt ljud tycker jag. Idag har jag som ambition att färdigställa det mesta av mina pågående arbeten så jag kan slutjustera imorgon. Jag tycker att det är skönt att komma igång tidigt på morgonen, för min del är det den bästa jobbstunden på dagen.

Igår var det skönt väder och det blev en cykeltur på sen eftermiddag/kväll i den sköna kvällssolen. Det kändes i luften senare på kvällen att hösten inte är långt borta. När jag kom hem hade ungdomarna lagat middag och det är en gudomlig lyx att bara kunna värma god mat när det blir lite senare på kvällen.

Cykeltur på kvällen

Gillar verkligen min ännu ganska nya cykel, rullar perfekt och är så skön att cykla på!

Väntar på lite garn till ett nytt inspirationsprojekt så jag hade tänkt avsluta mitt pågående igår kväll, men det tar ju alltid längre tid än man beräknar. Alltid. Så jag har hälften av maskorna kvar att avmaska innan jag kan fästa trådarna och anse min halsduk/sjal helt klar. Bara att gilla läget när ögonen börjar gå i kors av trötthet 🙂 .

Nu är det dags för morgonfika och sen jobba. Senare idag ser jag fram emot ett lunchmöte med en av de många kompetenta kvinnor jag tycker om att omge mig med. Det är något speciellt vilsamt för hjärnan att prata med smarta och snälla personer. Ger fin energi.

Trevlig torsdag!