Nyttigt att använda språket

Rejält dimmigt och kyligt när jag cyklade till jobbet i morse, det var på vippen att jag hade behövt handskar. Men prognosen lovade fint väder och för ett tag sen sprack det upp och nu är det en härligt solig dag.

Har en hel del på min att-göra-lista denna vecka och förmiddagen rasslade bara iväg. Har en föraning om att eftermiddagen kommer att göra detsamma. Remisskrivning, inläsning och förberedelser inför nästa veckas utökade ledningsgrupp står på min agenda dessa dagar utöver mina dagliga uppgifter.

Hade bokat in ett pass yoga i eftermiddag, men det funkade inte tidsmässigt som jag hade tänkt så det får bli en annan dag. Kanhända blir det en sväng längs Umeälven istället, om vädret håller i sig så här fint. Ikväll ser jag också fram emot att hinna läsa lite inför kursstarten nästa vecka, intressant även om det tar något längre tid när litteraturen är på engelska. Men jag fick sätta igång engelskan igår då vi hade hela mötet och i stort sett hela dagen på engelska. Kul som omväxling och nyttigt att använda språket!

Mintkrokant

Nu är maten värmd och det är dags att äta lunch innan jobbet väntar. Kanske hinner med en liten sötsak efter maten också 🙂 .

Trevlig tisdag!