Himlen öppnade sig

Hemma efter en intressant dag i Lycksele och styrgruppsmöte där vi efter att ha avslutat mötet sen kunde se en av applikationerna in action på Gammplatsen.

Gammplatsen Lycksele

Efter mötet så öppnade sig himlen och det började ösregna så det gick inte att använda sig av applikationen utomhus, men vi fick däremot en bra genomgång av hur det funkar. Det påminner en del om Pokemon Go till funktionen, vilket var lite kul att se.

Skogsmuseet häst Lycksele

Vi fick även en genomgång av Skogsmuseet och deras planer framöver vilket var intressant att lyssna på. Det finns mycket som kommer och kan göras för att ytterligare förhöja intresset för platsen och historien om Gammplatsen.

Ceremonitrumma samer Lycksele

Nu ska jag värma lite rester från gårdagens middag (faktiskt skönt att ha kvar lite mat när man jobbat hela dagen) innan det sen är dags för kvällens gruppmöte med Moderaterna i Umeå.

Trevlig måndag!