Den som lever får se

Vilken skön söndag det blev hemma med hela familjen, så mysigt att kunna sitta och prata med såväl ungdomarna som föräldrarna utan stress eller tider att passa. Den enda som saknades massor var sonen som ligger ute i fält. Men det blir nog så med vuxna barn, det ska stämma för alla samtidigt med tider och det är inte alltid helt enkelt. Men alla mår bra och det är ju huvudsaken.

Passade även på att ta en promenad längs Umeälven som istället blev en joggingtur i det perfekta vädret. Fick lite mersmak, så kanske har jag något på gång där… Löpning är ju normalt inte det jag gillar att göra, men nu var det faktiskt skönt.

Idag är det måndag och det blir en intensiv sådan. Börjar morgonen tidigt med att vinka av föräldrarna som styr kosan norrut för att hinna med sina kunder och annat. Lite frukost, läsa tidningarna och sen ska jag köra till Lycksele för styrgruppsmöte i ett intressant projekt som Umeå kommun är deltagare i.

På kvällen blir det säsongens första gruppmöte med fullmäktigegruppen för Moderaterna i Umeå. Ser fram emot att träffa våra samhällsintresserade och engagerade vänner igen efter sommarens ledigheter. Så det blir en lång och bra dag som jag återkommer till lite senare.

Regnet smattrar mot fönstret och det är skönt att vara inomhus i dag, hoppas att prognosen om lite augustivärme stämmer så vi får lite brittsommar gärna in i september om jag får önska. Men den som lever får se!

Trevlig måndag!