Det går snabbt att komma igång igen

Solig morgon inleder veckans sista arbetsdag och nu känns det som att semestern är avlägsen, trots att jag faktiskt bara har jobbat 1,5 vecka. Det går snabbt att komma igång igen.

Ser fram emot dagens jobb, att bli klar med det som väntar blir en bra avrundning av arbetsveckan. Om allt vill sig väl så hoppas jag hinna med ett träningspass på lunchen också, det börjar bli dags för det tycker jag. Mer om det senare.

Började med mitt nya handarbetsprojekt igår kväll och det var riktigt roligt att se det börja växa fram. Till skillnad från när man börjar att sticka en tröja eller liknande så vet man ju ganska väl hur man ska göra, mitt virkprojekt är mer av karaktären att det växer fram eftersom. Plus att jag ändrar mig i valet av garnfärgerna ofta, så det känns lite mer spontant.

Dags att äta frukost och gå igenom nyhetsflödet och sen jobba.

Trevlig fredag!