Dra efter andan och kör på

Tidig tisdagsmorgon nu och jag ska villigt erkänna att det känns lite mosigt efter en lång måndag som inledning på arbetsveckan. Idag blir det planering av kommande arbete och andra förberedelser efter gårdagens ledningsgrupp.

Kylig morgon även idag och det känns att hösten är på intågande, men det verkar bli en solig dag och det är bara att se fram emot stigande temperatur på dagen. Har ett intressant möte inbokat efter lunch och fram tills dess är det bara att jobba på.

Min favoritmånad september närmar sig med stormsteg och det är inte många dagar kvar av augusti nu som bekant. September brukar vara en månad då alla är tillbaka och det mesta ska hinnas med i form av möten, konferenser och jobb. Det verkar inte som att årets upplaga av september bjuder på något avvikande från det, är nog bara att dra efter andan och köra på.

Så det gäller att hitta andningshålen och inte bara notera att de finns utan också faktiskt pausa då och vila lite. Sånt man lär sig med åren att göra. Nu är det dags att äta frukost och gå igenom nyhetsflödet för stunden.

Trevlig tisdag!