Kompetent och fartfylld

Verkligen en fullmatad och intensiv start på veckan med kommunfullmäktige på morgonen som sedan avlöstes med en förlängd ledningsgrupp med Tillväxt där vi hade mycket bra diskussioner om områden att prioritera för oss i jobbet. Det är stimulerande att kunna jobba med kompetenta kollegor och kunna ha relevanta diskussioner på rätt nivå. Saker man kan vara glad över så här en måndag i augusti.

Åsa helfigur

En annan sak vi diskuterade på jobbet var vikten av att näringslivet fortsätter att utvecklas här i Umeå, ja självklart överallt annars också men nu är det ju här i Umeå som vi är verksamma. En av dessa är det snart dags att få besöka igen, nämligen Edel Photo som har tagit mina bilder också. Om du vill ha en rolig stund med kompetent och fartfylld fotograf så rekommenderar jag dig varmt att besöka honom. Superkul stund och bra kvalitet på bilderna också.

Just nu är jag ersättare för moderaterna i kommunfullmäktige i Umeå och har då möjlighet att hinna skriva några ord här. Det är långa dagar med många debatter, interpellationer och beslutsärenden som ska hinnas med. För att möjliggöra för så många som möjligt att kunna delta i samhällsdiskussionen i politiken så har man för länge sen i Umeå beslutat om att inte hålla på längre än till kl 18 med fullmäktige. Så här lite senare på eftermiddagen så känns det som ett vettigt beslut tycker jag.

Har kommit igång bra med mitt nya handarbetsprojekt hemma, men klurar lite grann på färgvalet fortfarande så jag har gjort ett par olika prov på färgsammansättningen och dessutom beställt några fler nystan garn med andra färger. Jag vill gärna att det ska bli så fint som möjligt då man ändå lägger ner en hel del tid på det, även om det är ren avkoppling.

Trevlig måndag!