Efter semestern ska det hända

Ganska kylslagen morgon denna måndag även om temperaturen förväntas stiga rejält under dagen, i alla fall av mig. Idag blir det en lång dag som inleds med kommunfullmäktige i Umeå och mitt på dagen så växlar jag från politiken till jobbet för ledningsgrupp med Tillväxt. Ser fram emot bra diskussioner under hela dagen.

Söndagen blev en bra dag med plugg, träning och uppladdning inför veckan genom en bit mat på Allstar med Anders. Vi hann även med en promenad längs Umeälven i en värmande augustisol. Som synes en mycket bra söndag.

Gymmet på Iksu

Efter promenaden så gick jag in till Iksu plus där det var lagom mycket folk. Än så länge har inte efter-semestern-ska-det-hända-träningen riktigt kommit igång, inte heller nya studenter och andra , så det var inte så trångt i gymmet igår. För min del blev det en genomkörare av hela kroppen och det var skönt att svettas en stund.

Allstar Umeå

Sen flanerade vi in till stan för att äta en tidig middag. Riktigt lyxigt att kunna släppa middagsplaneringen för en stund och jag tog ribs som var mycket goda.

Nyheterna är genomgångna och det är dags att äta lite frukost innan dagen inleds med gruppmöte innan kommunfullmäktige.

Trevlig måndag!