Från Slussen till Centralen i Stockholm

Dagens möten i ett ljuvligt sommarvarmt Stockholm är klara och snart är det dags att flyga hem till Umeå.

Det blev intressanta diskussioner på beredningen för tillväxt och regional utveckling angående “Hållbara villkor för asyl- och flyktingmottagande” som ska bli ett positionspapper för SKL. Det är intressant att följa diskussionerna nationellt för att sen kunna göra detsamma på EU-nivå.

Åsa Stockholm

Riktigt härligt att i vanlig ordning promenera från SKL vid Slussen till centralen i vår vackra huvudstad. Sommarvarmt och tänk att kunna gå med kortärmat och utan jacka mitt i september! Förmodligen de sista resterna av sommaren, bara att njuta i fulla drag. Många som satt på uteserveringar i Gamla Stan, många turister som kanske inte hade förberett sig på värmen (att döma av några dunjackor 🙂 ).

Riksdagen

Gick förbi gamla arbetsplatsen och det är bara att ödmjukt konstatera att det är den vackraste platsen jag har jobbat på, och kanske nånsin kommer att jobba på. Vi har mycket att vara stolta över i Sverige.

SAS travelers

Snart dags att flyga hem som sagt, och det är skönt att kunna sitta och vila fötterna en stund och ta en kaffe i loungen. SAS bjöd på lite godis 🙂 . Ska bli skönt att komma hem, precis som det alltid är. Borta bra men hemma bäst. I Umeå 🙂 .

Ser fram emot att slappa i soffan med virkningen när jag kommer hem. Funderar på att kanske göra ett liknande projekt sen, smidigt att kunna ha med sig på resan. Men då får jag nog köpa en sax i plast om man ska få med sig den genom säkerhetskontrollerna. Funkar nog det också.

Trevlig torsdag!