Anna, Peter och Andreas på SKL

Flög till Stockholm med SAS igår och det var skönt att landa före utsatt tid, att Arlanda express passade in och att taxin stod och väntade på centralen för att jag inte skulle bli alltför sen till gruppmötet på SKL. Brukar vanligtvis ta en skön promenad från centralen till Slussen men inte igår 🙂 .

AKB

Vår partiledare Anna Kinberg Batra gästade oss på SKL för överläggningar om aktuella frågor i politiken och precis som vanligt så är hon mycket bra och kompetent. Inspirerande och imponerande att lyssna på och samtala med. Ser fram emot att hon blir vår nästa statsminister.

Peter och Andreas

Peter Danielsson, partiets vice ordförande och tillika KSO (kommunstyrelsens ordförande) i Helsingborg och Andreas Norlén, ordförande i KU (riksdagens konstitutionsutskott), fortsatte sen överläggningarna bland annat med frågan om regionbildning. Bra diskussion och debatt med moderater från hela landet.

Strax dags att dra igång dagens mötesflora och i sedvanlig ordning börjar vi med gruppmöte och genomgång av alla beredningar inför dagens möten.

Trevlig torsdag!