Påfyllning i energi- och kompetensbanken

Idag har jag under hela dagen fått bra påfyllning i energi- och kompetensbanken. Även om det inte är ofta som det är något direkt nytt under solen när man pratar om kommunikation och ledarskap så får man ändå nya tankar och lärdomar. Var dag ny kunskap.

Lottie Knutsson

Lottie Knutsson talade om att leda och kommunicera under kris, och även om jag haft förmånen att lyssna på henne tidigare så var det mycket nytt idag. Andras erfarenheter ger så mycket att få ta del av.

Eva Hamilton

Eva Hamilton talade om att leda med allmänhetens ögon på sig och där blev det många igenkänningsögonblick för min del. Men det som fastnade direkt hos mig är det som jag själv också brukar använda mig av – var snäll. Evas tillägg var att Sverige är ett litet land, så var snäll. Klokt.

Efter lunchen har dagen ägnats åt ett av mina favoritområden – omvärldsbevakning. Men det får jag återkomma till för nu är det dags att gå ombord för att flyga till Stockholm.

Trevlig onsdag!