Försprång med offensiv omvärldsbevakning

Idag ser jag fram emot en bra dag på Nolia Ledarskap med tema omvärldsbevakning och krishantering. Eva Hamilton, fd VD på SVT, är moderator för båda dagarna och jag tycker att hon gör ett bra jobb. Hon kommer också att tala under rubriken ”Att leda med allmänhetens ögon på sig”.

Under dagen kommer Lottie Knutson att tala på temat krishantering och rubriken på hennes pass är ”Att tala eller tiga i blåsväder”. Det blir intressant att lyssna på. Under eftermiddagen kommer Bengt Wahlström att tala om ”Försprång med offensiv omvärldsbevakning” och det är förstås ett av mina fokusområden.

Senare ikväll flyger jag till Stockholm för möte med moderaterna i SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) och imorgon torsdag är det ett antal möten inklusive beredning med Tillväxt och Regional utveckling. Det blir kul att träffa många vänner och bekanta igen, utöver aktuella sakpolitiska diskussioner. Förena nytta med nöje liksom.

Nu är det dags att gå igenom nyhetsflödet och fika innan dagens jobb dras igång.

Trevlig onsdag!