Höstinspiration och hemmapyssel

Lördag och en ledig dag med sol och härlig höstluft. Jag vaknade ganska tidigt utan väckarklocka och det är skönt. Cyklade in till jobbet en sväng för att fixa i datasystemet. Insåg när jag skrev på tavlan utanför kontoret att jag är på resande fot nästan alla dagar under de två kommande veckorna. September ?.

Blommor Löfgrens

Lite vacker höstinspiration från Löfgrens blommor är härligt en lördag, men idag la jag band på mig och insåg att jag får köpa blommor när jag är mer hemma igen i början av oktober ?. Men att titta kostar ju inget.

Streetfood

Fullt av folk på stan idag, nästan svårt att ta sig fram. Men trevligt med alla olika sorters mat från hela världen. Tog detta foto i början av gågatan och det var ännu mer folk längre fram. Jag gjorde ett par ärenden och köpte även en innerkudde till mitt virkprojekt. Ska bli kul att se slutresultatet snart.

Bokföring

Tog sen tag i bokföringen och nu är det klart. Alltid lika skönt när det är gjort. Hade en liten fundering om en kontering och då är det så himla skönt att kunna slå en signal till mamma som är en klippa på bokföring. En av många saker som hon är så duktig på!

Nu blir det lite avkopplande pyssel hemma, imorgon ska jag förbereda kommande uppdrag. Bryssel väntar!

Trevlig lördag!