På väg till Bryssel

Är på väg till Bryssel för utskottsmöte imorgon och då går ungefär halva söndagen åt till att resa. Flög med SAS från Umeå och idag gick det rekordsnabbt, bara 45 min! Landade 20 minuter före tidtabell.

SAS Umeå

Soligt och vackert hemma i Umeå, extra fint att se alla höstfärger från luften. Tänker ofta att man borde stanna upp mer för att njuta av vår omgivning som är så vacker.

Smink och parfym

Hade förberett mig mentalt på att jag skulle köpa nytt smink och parfym då allt tagit slut typ samtidigt. Men usch så jobbigt det var att stå i kassan och betala sen ? . Som att riva av ett plåster. Men nu är det gjort och det är förmodligen ett år till nästa gång. Minst. Och ja, jag vet att det är dagens I-landsproblem minst sagt, men det känns ändå i magen. Det enda som kändes lite bra var att det blev billigare här på tax free (som förstås inte är det, men jag fortsätter kalla det så konservativ som jag är ibland ?) än hemma i butik.

Fräscht mellis på Arlanda

Pausar i en lugn hörna på SAS lounge här på Arlanda och tar mig lite fräscht mellis innan flyget till Bryssel lyfter. Ännu ett par timmar kvar att vänta.

Trevlig söndag!