Rostig skolfranska

Idag är jag i Bryssel för Regionkommitten och utskottsmöte med SEDEC, som hanterar socialpolitik, utbildning, sysselsättning, forskning och kultur. Det är en vacker och solig morgon och det känns som att det blir en varm dag. Även om merparten av dagen tillbringas inomhus så är det skönt med fint väder.

Bryssel Place Luxembourg

Solen i ögonen på promenaden från hotellet hit till Place Luxembourg utanför EU-parlamentet. Värmde skönt i ansiktet.

Tog en frukost på ett café vid torget, fick borsta av skolfranskan rätt brutalt på morgonen då servitrisen knappt förstod “yes, please” (!). Nåja, det går ju att göra sig förstådd på rostig skolfranska, kroppsspråk och ett leende ?.

Belgiskt kaffe

Kaffet var gott och en dubbelt så stor kopp hade verkligen inte varit i vägen ?.

Dags att göra rätt för sig och sen gå till möteslokalerna.

Trevlig måndag!