Tidsfördriv på Arlanda

Idag blev det en tidig morgon för att ta morgonflyget till Stockholm för vidareresa till Oviedo i Spanien via London. Så det är kväll innan jag är framme på slutdestinationen. Just nu sitter jag på utrikes på Arlanda i väntan på planet till London som är försenat med drygt två timmar. Än så länge ingen fara på taket men jag hoppas att det inte blir mer försening så jag hinner med anslutningen.

Kaffe på Arlanda

Ingen frukost på planet hit, så det fick bli dyraste frukosten på länge. En kaffe och en svettig macka i plastförpackning och där rök 129 kr (!). Jösses. Men inget att välja på dessvärre.

Nåja, har en stor mängd handlingar som jag ska gå igenom plus att jag har en bra bok som jag läser just nu, Washingtondekretet av Jussi Adler Olsen. Rekommenderas!

Ska se om jag hittar nån fler bok för resten av resan också, det är ett vilsamt sätt att fördriva restiden på.

Solen tittar fram här på Arlanda och det ser ut att bli en fin dag. Hoppas på behagligt väder i Spanien också.

Trevlig onsdag!