Blir alldeles varm i hjärtat

Idag har jag haft en jobbdag i Umeå, nästan som en mellanlandning dessa veckor. Gick bra att resa från Bryssel igår, trots en försening på flyget vilket inte gjorde nåt. Hann med marginal med flyget hem till Umeå och Anders hämtade mig när jag landat.

Det blir alltid en hel del steg som avverkas under en resa till Bryssel trots att man tycker att man sitter en hel del. Tog ett par skor som jag köpte i somras på rea och jag hann knappt till utrikeshallen på Arlanda innan det började kännas i hälarna. Så jag preppade med compeed-plåster i förebyggande syfte för att slippa skavsår, men klarade mig ändå inte. Så idag på lunchen blev det ett snabbt besök på Scorett för att se om jag hittade ett par nya skor som kändes bra på fötterna. Hittade ett par jag gillade och som var mycket sköna.

Nya skor

Mina fina barn som numera är unga vuxna, gav mig en så fin födelsedagspresent igår, några dagar i förskott då jag imorgon bitti flyger till Oviedo i norra Spanien för utskottsmöte med CIVEX i Regionkommitten.

Jag blir alldeles varm i hjärtat av deras omtanke och träffsäkra present till mig och Anders (som fyller år några veckor efter mig). Teknik! ?

Apple tv

Underbar present! Vi kan nu uppdatera vår Apple TV till en nyare modell och jag ska installera den. Hurra! Mina fina ungdomar känner verkligen sin mamma ❤️.

Ikväll ska jag packa väskan för morgondagens resa och i vanlig ordning siktar jag på att klara mig med en ryggsäck som handbagage ?.

Trevlig tisdag!