Familjehelg och försvaret

Vilken fin helg jag har haft med familjen! Har blivit firad av mina nära och kära och det bästa är att hinna ses och prata tycker jag.

Fick så fina presenter också, Anders överraskade mig med ett litet hårt paket ?.

Pandora present

Så fina berlocker till mitt armband!

Mamma och pappa gav mig så himla fina tomtar till min samling (ja, alla har vi våra små hemligheter och att jag samlar på tomtar är en av mina ?). Handgjorda och de får vänta ett par månader att bli uppackade.

Tomtar i present

Gulliga och fantastiskt välgjorda!

Vackra födelsedagsblommor

Underbara blommor!

Igår var det Garnisonens dag i Boden som jag och Anders besökte. Sonen påbörjade sin GMU (grundläggande militär utbildning) i somras och är nu klar med den och har börjat sin befattningsutbildning till gruppbefäl. Han trivs mycket bra och det var så roligt att se honom på A9. För mig som har bott i Boden många år så var det inte direkt första gången jag varit på området, men förr om åren så var det inte A9 utan I19, S3, A8, Ing3, LV7, P5 och många fler som huserade där. Ja, innan de olika försvarsbesluten genom åren.

Åsa och Elias

Välbekanta miljöer och uniformer i Boden ?. Och en mycket stolt mamma ??.

Stridsförevisning

Vi fick även se en Stridsförevisning på Pampas (övningsfältet på I19 kallas så) och det var välbekant och i vanlig ordning imponerande att se. Ett starkt försvar är viktigt för Sverige.

Ikväll ska det bli mycket skönt att sova i egen säng, precis som det alltid är. Hotellsängar i all ära, men borta bra men hemma bäst. Fullmäktige imorgon som ska förberedas först innan soffhäng med maken. Veckan blir hektisk med mycket politik, så det är bara att ladda för det.

Trevlig söndag!