Tar igen det nästa vecka

Idag är det måndag och den sista i denna månad vilket gör att det är kommunfullmäktige i Umeå. Ärendelistan är lång och det lär nog bli en fullmatad dag. Precis som fullmäktigemåndagarna brukar vara.

Interpellationerna har inletts på morgonen och nu är det beslutsärenden innan resten av interpellationer och enkla frågor ska avhandlas.

Cyklade hit på morgonen, precis som jag brukar men såg lite fel på vädret. Dimmigt imorse, men när jag kom ut så var det riktigt fint regn som låg i luften. Inte så att man behövde regnkläder, kändes mer som en fin dusch av ansiktet. Och glasögonen ?.

Oj så himla skönt det var att sova i egen säng i natt, har sovit riktigt tungt och avslappnat. Även om jag i stort sett alltid kan sova även på nya ställen som hotell, så är det inte lika djup sömn som hemma. Tyst och mörkt i kombination med en skön säng är ljuvligt.

Imorgon åker jag till Stockholm över dagen i jobbet och onsdag-torsdag väntar politik och Bryssel igen. September brukar vara en månad fylld med uppdrag och resor, denna gång är det sannerligen inget undantag. Den kommande helgen är helt obokad och jag ska verkligen försöka hålla den så också. Känner att jag saknar träningen och IKSU mycket. Visste ju att dessa veckor blir intensiva och att träningen kommer att få vänta. Skönt att gå mycket, men det är inte riktigt samma grej som träningen. Får ta igen det nästa vecka och ser fram emot det ?.

Trevlig måndag!