Favorittillbehöret har fått nytt material i sig

Idag har jag fått en hel del gjort och just nu börjar det kännas i knoppen. Tröttheten slog till som en obarmhärtig knock i kropp och knopp. Så idag tänker jag lyssna på kroppen och vila. Både mentalt och fysiskt. Tror även att ljuset spelar roll, det känns viktigare för varje år som går att få tillgång till dagsljus.

Höstskrud björk

Som ni vet så gillar jag verkligen hösten, men att dagarna blir kortare är inte så kul. Men, snart vänder det igen!

Anteckningsbok Moleskin

Idag har ett av mina favorittillbehör fått mycket nytt jobbmaterial i sig, min relativt nya anteckningsbok nämligen. Perfekt storlek, ryms i alla väskor, bara lite större än min almanacka, lysande att det är en bra hållare för penna på sidan och ett gummiband som håller ihop den. Jag älskar att skriva, även för hand och tycker om att kunna gå tillbaka till mina anteckningar för sånt som jag behöver eller bara vill komma ihåg. Perfekt!

Just på hösten är det extra kul att uppdatera ny almanacka, börja på ny anteckningsbok och annat pyssel som involverar pennor och papper. Det är nog en kvarleva sen jag började skolan, och kanske egentligen före det. Jag lärde mig att skriva väldigt tidigt och det är något som jag fortsatt tycker om.

Emellanåt så gillar jag särskilt kalligrafi, men det blir mer av sånt vid speciella tillfällen som när någon fyller år eller andra bemärkelsedagar. Tyvärr sällan som det finns tid att pyssla med sånt under andra tider på året. Eller rättare sagt, tid finns det förstås ( det är ju det enda som alla har exakt lika mycket av 😉 ), men det handlar förstås om prioriteringar av sin tid.

Kanhända blir det något så ytligt som att måla naglarna i kväll inför helgens begivenheter, vem vet. Det jag definitivt vet är att det är gudomligt skönt att vara hemma och inte ha något inbokat ikväll. Annat än tid för vila och avkoppling.

Trevlig onsdag!