Ingen snö än gör det lättare att cykla

Mitten av arbetsveckan och det är skönt att vara på hemmaplan. Det blev en tidig kväll igår med värmande och avkopplande bastubad och sen fortsatte jag med mitt virkprojekt tills det var dags att ta en dejt med John Blund. Väntar som sagt på nytt garn och vill gärna hinna klart det jag håller på med innan det kommer, vet mer än väl att när det nya kommer så är det svårt att motstå frestelsen att direkt börja med det. En fördel med att bli äldre är att man känner sig själv väldigt bra 😉 .

Inte så mycket kvar på handarbetet i alla fall, så det är ju kul. Ännu en mulen morgon men det gråa vädret innebär ju att det inte är så kallt, så man får väl ta det onda med det goda. Dags att rulla igång dagens arbete och fortsätta med mina uppgifter.

Det blir mörkare för varje morgon så det var bra att jag tog tag i det där med cykellyset 😉 . Bara att hoppas att snön dröjer ännu ett tag, mest för att det är lättare att cykla i stan utan snö. Fördelen med att snön kommer är förstås att det blir ljusare ute.

När jag bodde i Boden så började vi kolla i början av 90-talet när den första snön kom, och det sammanföll i stort sett varje år med militära höstövningar. Så svaret på när snön kom var ”onsdag vecka 42” vilket stämde varje år under typ femton (!) år. Nåt år kom snön på torsdagen samma vecka. Men ändå. Inte så konstigt förstås, mitt i oktober och nederbörd brukar innebära snö. Men det är också 29 mil norrut från Umeå och det gör skillnad.

Dags för jobbet!

Trevlig onsdag!