Nostalgi med Top Gun

Igår hade jag och maken en stunds nostalgitripp då vi såg en gammal klassiker på Netflix ( eller om det möjligen var på Viaplay, men jag tror det var Netflix ), nämligen Top Gun som Anders drog igång. Det var en av mina favoritfilmer i gymnasietiden och igår blev det nog den trettionde gången (!) som jag såg filmen. Minst. Nu var det några år sen förra gången, men minnena finns ju kvar förstås. Tom Cruise i huvudrollen och vi började prata om vad skådespelarna gör så här trettio år senare.

Top Gun

Lite kul att det numera är så enkelt att hitta många klassiker med fjärrkontrollen. Man behöver inte leta i någon låda efter en VHS ( ja, videoband för de som inte var med på den tiden 🙂 ), hoppas att den är tillbakaspolad för att spara tid och sen starta videospelaren och hoppas att den inte tuggar upp bandet. Som sagt, allt var inte bättre förr.

Idag väntar en del arbete med en varierande bredd på ämnesområdena och jag tror att jag får göra en lista för att ta dem i ordning. Inte helt enkelt att mixa ihop så vitt skilda områden. Mer om det senare. Nyheterna och tidningarna är genomgångna nu är det dags att cykla iväg till jobbet, för att dra igång denna tisdag som är den sista i oktober. Jösses så tiden går. Snart november.

Trevlig tisdag!