Det där med vintertid och utemöbler

Det märks verkligen att vi går mot mörkare tider, snart mörkt ute så här dags. Förmodligen därför jag känner mig tröttare just nu också. På söndag är det ju dags att ändra till vintertid och jag har alltid haft klurigt att komma ihåg om man ska ställa fram eller tillbaka klockan då. Tills för några år sen då en kompis berättade om hennes tips för att komma ihåg, hon brukar tänka att hon ställer fram utemöblerna på våren och tillbaka på hösten. Samma sak med tiden. Smart!

Lite samma sak varje gång man ska åka till Finland, det där med att man åker samma tid som man landar när man lämnar Finland är ju lite häftigt. Dock tar det ju dubbelt så lång tid att åka dit då 😉 .

Snällhet är vackert

Ikväll blir det en återhämtningsdag ( ja, eller kväll då om man ska vara petnoga ) med avkoppling och vila. Skönt det också. Förmodligen blir det först att följa med dottern som skulle göra något ärende och sen satsar jag på att göra klart min kudde i väntan på nya garner som är på väg. Najs liksom.

Det blir skönt med några lugna kvällar denna vecka, eller i alla fall ett par sådana. Just nu skulle det vara skönt med några dagar i sol och värme, men i brist på den varan utomhus så får man tända en brasa inomhus istället. Mysigt det också, men inte riktigt samma sak.

Trevlig måndag!