Hålla tungan rätt i mun

Måndag igen och ännu en ny vecka börjar. Idag blir det en intressant dag på jobbet, ledningsgrupp och sen har jag ett par möten inbokade. I vanlig ordning har jag gått igenom nyhetsflödet innan jag steg upp, brukar vara ett bra sätt att vakna på tycker jag. Det börjar närma sig det amerikanska presidentvalet och trots att Clinton verkar ha ett stort övertag gentemot Trump så är det inte klart förrän det är klart. Det verkar som att de nu bara ökar tempot de sista två veckorna fram till valdagen. Mycket som står på spel, både för dem, för USA och för oss andra.

Är lite smånöjd över att känna lite i musklerna efter mitt styrkepass i gymmet igår, ökade faktiskt vissa vikter och gjorde flera övningar som jag inte gör så ofta. Fick lite måndagspepp faktiskt och tror att det blir ett besök på mitt “fritids” ( ja, IKSU alltså 🙂 ) ikväll också. En timme är ju fyra procent av ens dygn och när man tänker på det så, så känns inte fyra procent som särskilt mycket tid att satsa på sitt välbefinnande. Tycker jag 🙂 .

Det verkar som att det har regnat i natt, blött på vägarna ute, så det vill nog till att ta det lite försiktigt med cykeln på väg till jobbet. Prognosen för den kommande veckan skvallrar om temperaturer runt nollan så det kan nog finnas halkrisk på morgnarna. Man får hålla tungan rätt i mun helt enkelt.

Trevlig måndag!