På väg till utbildning

Det blev en tidig morgon och just nu är jag på flygplatsen och väntar på boarding. Idag väntar en utbildningsdag för styrelseledamöter i kommunala bolag. Det ska bli intressant.

Umeå AirPort

Jag har genom åren suttit i ett flertal styrelser av varierande karaktär så viss erfarenhet finns, men det är alltid intressant att lära sig nya saker. Sen är det ju också skillnad på ett kommunalt bolag jämfört med ett privatägt.

Mörkt ute än så länge, men det var några plusgrader ute och inget regn så det är bara att hoppas att vår huvudstad bjuder på åtminstone liknande väder. Bättre väder går också bra ?.

Utbildningen håller på till kl 17 så med stor sannolikhet är det en fullmatad dag. Modell korvstoppning antar jag, så brukar det vara för att man ska hinna med så mycket som möjligt. Men jag tycker det är bättre än motsatsen, det brukar vara mer stressande med för lågt tempo tycker jag.

Trevlig torsdag!