Bra kursdag och skönt att komma hem snart

Så där ja, då var den första av två kursdagar slutförd och det har verkligen varit högt tempo och mental korvstoppning i området styrelsearbete. Bra med högt tempo tycker jag, tid för reflektioner får man ta på hemmaplan.

Styrelseakademien

I ärlighetens namn har det inte varit jättemånga nya lärdomar idag, men det är bra att diskutera olika styrelsefrågor med andra från andra delar av landet.

Stockholm höst

Lite gråmulet i Stockholm idag, precis som hemma. Trots det har vi en mycket vacker huvudstad. Försökte få lite friskluft och röra mig lite under pauserna. Det känns i kroppen att det har varit mycket sittande idag.

O'Learys Arlanda

Det blir sent innan jag är hemma ikväll, så det får lov att bli en bit mat på Arlanda nu. Det börjar kurra rejält i magen samtidigt som jag längtar hem. Känns som att jag lär somna hårt sen ikväll.

Trevlig torsdag!