Vilken mental energiboost

Riktigt skönt med fredag och en stundande helg som är ledig. Det har varit en vecka med full fart och då är det extra välgörande med en helg utan inbokade åtaganden eller aktiviteter.

Happy friday dance

Jag är också glad över att jag hann med ett lunchpass träning på Iksu idag, kändes faktiskt extra bra idag. Det var som att föregående veckors träning idag gav resultat. Kul! Idag var det ett pass total training med mycket fokus på core, det vill säga rygg och mage. Viktiga muskler för att orka med jobb och annat i livet.

Det var extra skönt att känna att trots ökade vikter så orkade jag på ett helt annat sätt än tidigare. Vilken mental energiboost det blev!

Eftermiddagens jobb gick smidigt och bra, och det känns bra att nu koppla bort det ett tag och ta helg. Imorgon eller på söndag blir det nog fysiskt utearbete för mig, det ska staplas en sisådär tre kubikmeter ved nämligen. Så vi får väl se om det blir någon annan träning än det under helgen.

Ser fram emot en lugn kväll hemma med Anders, det är alltid ett bra sätt att börja helgen på tycker jag.

Trevlig fredag!