Vintertid och produktivt ledig helg

Så var då vintertiden här och för min del så tycker jag att det var så bra att få en extra timme idag. Vaknade utan väckare relativt tidigt men ändå utsövd, det bästa sättet att vakna på tycker jag.

Solig höstlördag

Igår var det också en mycket skön dag som jag och Anders började ganska tidigt på morgonen. Vi fick nämligen en vedleverans som skulle tas om hand, så jag var ute på gården redan från åtta på morgonen. Jag staplade tre kubikmeter ved och var klar strax efter klockan tio på förmiddagen.

Vedstapling

Sen blev det ett besök på ”fritids” ( ja, Iksu alltså ?) för styrketräning. Fokus var i huvudsak på rygg och armar, och efter vedstapling i ett par timmar så gick det snabbare än vanligt att bli mör i armar och rygg. Najs!

Det var så härligt väder och jag hade ett par ärenden att uträtta, så det blev en promenad in till stan efter lunch. Det var mycket folk på stan och det är bra för centrumhandeln. Igår bidrog jag också till den, det var dags att köpa ett par nya byxor. Verkligen inte min favoritsyssla, men nu är det gjort.

Styrketräning på iksu

Idag har vi också hunnit med en hel del, helt utan måsten eller stress vilket är superskönt. Efter ett besök på ”fritids” ? så blev det en promenad till stan med maken, mest för att vara ute och njuta av solskenet och den krispiga höstluften.

Fullmäktigehandlingar

Handlingarna inför morgondagens fullmäktige är genomgångna, jag har också hunnit sitta och kontemplera en stund samtidigt som jag målade lite. Ljuvligt att bara låta tankarna fara precis som de behagar.

Målarbok och pennor

Middagen är lagad, äten och bortdiskad så nu väntar en stund i soffan, kanske det finns något att se på någon av kanalerna. Vi började se den senaste säsongen av The Fall med Gillian Anderson i huvudrollen. Den är bra och bygger upp en ruggig spänning kontinuerligt. Så kanske det blir något avsnitt av den senare ikväll. Den som lever får se!

Trevlig söndag!