Snöröjning som funkar och Umeågalan

Var som sagt i huvudstaden igår och plumsade fram i snöfallet. Är mycket glad över att SAS var i tid så jag kom hem ungefär när jag skulle. Arlanda express funkade också bra, inga störningar där, inte heller på tunnelbanan.

Såg nyheterna imorse med bilister som suttit fast i bilköer i tio (!) timmar, dessutom med små barn i bilen. Igår såg jag på nätet att man vädjade till människor att jobba hemifrån och jag tänkte att det är ändå bra att många (inte alla) faktiskt har ett såpass flexibelt arbete så att det är möjligt.

Det är skönt att veta och se att snöröjningen här hemma i Umeå funkar bra, men då har vi ju å andra sidan regelbunden övning av det. Och utrustning. Att det snöar så här mycket i Stockholm är ju faktiskt ovanligt och att ha såväl erfarenhet som maskiner för det är nog en svår balansgång.

Idag är det dags för årets upplaga av Umeågalan som är näringslivets dag där de sätts i fokus för Umeås tillväxt och utveckling, senare på kvällen är det gala där priser ska delas ut.

I måndags så hade mamma namnsdag och idag är det pappas tur. Inte så att vi brukar fira det, men jag tänkte att man ändå kan uppmärksamma det här idag 🙂 . Så grattis på namnsdagen!

Bröllopsfoto föräldrarna

Tycker verkligen om deras bröllopsfoto, så fint!

Har jobbat ett tag redan och nu är förmiddagskaffe uppdrucket, så det är dags att ta apostlahästarna och bege sig till universitetet för Umeågalan.

Trevlig torsdag!