Digitalt i mobilen är smidigt

Då är det snart dags att flyga hem efter två dagar med möten på SKL i Stockholm. Som alltid tycker jag det är så skönt att landa hemma. Ikväll ser jag särskilt mycket fram emot att umgås med barnen, eller mina vuxna ungdomar rättare sagt.

Stockholm november

Det var skönt med fint väder i huvudstaden, jag promenerade som vanligt från Slussen till Centralen efter mötena och att behöva kisa för solen som sken var ganska najs. Stockholm är en vacker huvudstad!

Kepler bok

Det är ganska mycket väntetid när man reser och jag brukar läsa böcker (lyxläsning som jag kallar det) digitalt. Kollade min samling nu och såg att jag just nu bär omkring på ett trettiotal böcker. Väger dock inget när de är digitala i mobilen, supersmidigt!

Igår började jag på den senaste av Kepler, Kaninjägaren, och redan efter några sidor var jag fast. Så det blir att fortsätta läsa den strax. Boken innan, Stalker, var också bra (gillar Kepler och har läst alla böcker som skrivits) men otäck och aktuell samtidigt. Nästan så där att det kändes otäckt att läsa den om jag var ensam hemma ?.

Trevlig torsdag!