Stoltaste mamman i världen

Full fart denna vecka och om ett tag är det dags att flyga till Stockholm för denna månads möte på Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Det är så centralt viktigt med goda kommunikationer som till exempel flyget för att få sånt att funka praktiskt. Här i Umeå har vi tre flygbolag med god turtäthet, SAS, Norwegian och BRA. I stort sett alltid är det nästan fullt på flygen såväl tur som retur från Stockholm.

Igår hade jag möte i Östersund och flög dit över dagen. Bjuder gärna på denna vackra himmel som var utanför flygplansfönstret när jag flög tillbaka.

Flygfoto himmel

Det finns ett direktflyg Umeå-Östersund, men när jag skulle boka resan var det fullt så det blev att flyga via Stockholm med SAS istället. Smidigt det också, ingen väntetid mellan flighterna utan det var bara att gå emellan utgångarna. Åkte hemifrån 05.35 och kom hem 19.30 så det var skönt att kunna koppla av en stund i soffan innan det blev en tidig kväll.

Imorgon kväll ser jag fram emot att få hem mitt yngsta hjärta som har några dagars ledigt denna vecka, sonen som gör värnplikt på A9 (även om det är frivilligt och heter GMU, grundläggande militär utbildning) eller lumpen som vi sa förr. Det är något särskilt lyxigt och hjärtevärmande att få umgås med mina vuxna barn och följa deras väg framåt i livet. Inte utan att man blir stoltaste mamman i världen 🙂 . Dottern finns ju närmare och jag njuter i fulla drag över att få träffa henne ofta. Underbart!

Nu är det dags att packa ner något ombyte för Stockholmsresan och dessa veckor går det som på rutin att göra det. Nästan så att jag brukar få stanna upp och fundera på om jag har missat något ibland. Men det brukar alltid lösa sig och skulle man ha glömt något så är det ju inte hela världen. Så länge man har med sig laddaren till mobilen vill säga 😉 .

Trevlig onsdag!