Det där med att shoppa

Jag är inte så mycket för att shoppa faktiskt, inte att gå i affärer och leta det jag behöver utan när jag behöver något så vill jag att det ska gå snabbt och enkelt, passa både kropp och plånbok. Däremot gillar jag fina kläder (vem gör inte det) och vill gärna uppdatera garderoben när det behövs.

Ofta så tycker jag att det förutsätts att man ska gilla att shoppa om man är kvinna. Lite konstigt och stereotypt kan jag tycka. När jag och Anders är på resande fot så är det väldigt sällan som det blir något besök i någon affär. Om man inte är på jakt efter något särskilt vill säga. Vilket inte är så ofta. Fast det är klart, om man nån gång skulle få shoppa loss obehindrat på Nike, Reebok eller Adidas (eller nåt av de andra träningsmärkena) så skulle jag inte tacka nej till det, träningskläder är kul 🙂 .

Därför så är jag glad över att hitta företag som har fina kläder till rimliga priser och en himla bra service. Som nu till exempel när jag till slut (har tagit ett par år) kände att jag faktiskt skulle behöva en ny vinterjacka/kappa då min gamla snart är tio (!) år och snart börjar närma sig vintage 😉 . Jag kollade på StyleLevel som är ett av alla driftiga Umeåföretag som vi har, och hittade en fin modell som jag nu fått hem för att prova.

Vinterjacka StyleLevel

Fick dessutom med ytterligare en modell som var jättefin och passade perfekt, så nu blir det till att välja. Evelina Boström är en klippa på att vara stilsäker och ha känsla för vad som funkar.

Kort vinterjacka StyleLevel

Båda var fina och sköna så det blir inte helt enkelt att välja, men jag tror att det nog blir den längre modellen. Eller så funderar jag en liten stund till. Lite spännande med en färg på jackan som jag aldrig haft tidigare heller, det brukar ju bli svart eller så nån färg som på skidjackan. Så det blir nog ett bra val vilket det än blir. Tack för bra service Evelina!

Om ett tag är det dags för november månads gruppmöte med moderaterna i Umeå för genomgång av aktuella frågor och det politiska läget. Det är trevligt att träffa vännerna där för diskussion och samtal. Imorgon kommer flygtaxin 05.35 så det blir nog en tidig kväll, inte för att jag ändå brukar vara uppe så sent – är man kvällstrött så är man.

Hämtade Anders igår kväll från flyget och det är skönt att vara hemma igen, även om det blir resande även denna vecka. Men inrikes och i samma tidszon känns inte som lika mycket 🙂 .

Trevlig måndag!