Glatt överraskad av känslan som infann sig

Började söndagen med ett pass bodypump, vilket var rätt länge sen nu. På senare tid har det mest blivit total training och egen styrketräning i gymmet, men nu kände jag för ett pass bodypump vilket det också blev. En av mina absoluta favoritinstruktörer på Iksu, duktiga Hanna Lennartsson hade passet. Bra tempo utan vila emellan muskelgrupperna, precis som det ska vara. Rejält svettigt och ganska tungt. Blev dock mycket glatt överraskad av känslan som infann sig, den av att känna sig starkare än tidigare och faktiskt orka tyngre vikter än förut.

Tänkte under låten för triceps, vilket dessutom som en liten bonus var till en av mina favvolåtar – Me too med Meghan Trainor – att ojsan hoppsan vad det kommer att kännas i morgon. Och jo då, det gjorde det. Yes! 🙂

Nu så här mitt på dagen så är det najs att känna av många muskelgrupper och att de har fått jobba. Det är ju det jag gillar med min träning, varierande och många olika övningar för att inte vänja kroppen och musklerna vid en viss sort.

Har haft en förmiddag som bara rasslade förbi, mycket att göra redan från morgonen, sen ledningsgrupp med Tillväxt och strax dags för lunchmöte. Ikväll väntar gruppmöte med fullmäktigegruppen för moderaterna här i Umeå. Imorgon åker jag till Östersund över dagen, sen är det en sväng till Stockholm igen onsdag-torsdag. Mer om det senare.

Trevlig måndag!